予約受付期間の変更のご案内
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4月9日(木)「スイーツ列車」を運行いたします!
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Taste only for the first knob olives with food preserved in salt “new pickling olives” of Ukiha olives sectional meeting
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初摘みオリーブだけの美味しさを塩漬けで うきはオリーブ部会の「新漬けオリーブ」
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◇みやま魅力発見ツアー◇
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From Ukiha. Making earthenware of dual wielding that it includes tradition and novel ga that young ceramist of “the sun and the moon kiln” challenges
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うきは発。『日月窯』の若き陶芸家が挑むのは、 伝統と斬新が交錯する二刀流の作陶
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Grilled Koishihara featuring soil taste that is easy with simplicity that attachment is heated so as to use
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使うほどに愛着が沸いてくる 素朴でやさしい土味が魅力の小石原焼
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THE RAIL KITCHEN CHIKUGOの旗について
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【特別運行】沿線地域とタイアップした列車を運行します!
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There is no all compromise to be finished, ho bashi nuts born in Omuta.
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仕上がりに一切の妥協なし、大牟田生まれの芳ばしナッツ。
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年末年始の運行およびご予約について
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にしてつの商業施設『ソラリアステージ』、『レイリア大橋』、『エマックス・クルメ』と合同プレゼントキャンペーンを開催します!
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沿線音楽家 in THE RAIL KITCHEN CHIKUGO について
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- 沿線音楽家
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Two professionals of dough who let “Kurume cloth with splashed patterns” fuse with uniform of scenic train.
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観光列車の制服と「久留米絣」を融合させた 2人の生地のプロフェッショナル。
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